Burgemeester van Utrecht verrast De Kroon met bezoek - De Kroon

Burgemeester van Utrecht verrast De Kroon met bezoek

Facilitaire diensten

Woensdag 20 januari 2016 bracht Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht, de heer van Dijck, hoofd Economische Zaken en mevrouw van Batenburg van Werken in de wijk een bezoek aan het hoofdkantoor van De Kroon facilitaire diensten ter ere van het 75-jarig bestaan van het bedrijf.

Vlnr.: Mevr. Batenburg, Brenda de Kroon, Burgemeester van Zanen, hr. van Dijck

​Grote verrassing!

Dit was een grote verrassing voor Kevin de Kroon, eigenaar van De Kroon! De burgemeester complimenteerde Kevin, en daarmee alle medewerkers van De Kroon met dit jubileum. Het vergt veel flexibiliteit en innovatiekracht van bedrijven in de facilitaire dienstverlening om mee voorop te blijven lopen.

Vlnr.: Kevin de Kroon, Burgemeester van Zanen, Brenda de Kroon

Kevin geeft uitleg bij machines in het magazijn

Naast de felicitaties werd de burgemeester rondgeleid door het bedrijf. Zo werd de servicedesk bezocht, de werkverdeling, het magazijn, de showroom van De Kroon Zonwering en de opleidingsfaciliteiten. Kevin en zus Brenda de Kroon gaven gepassioneerd en vol trots antwoorden op de gestelde vragen.

​75 jaar: Indrukwekkend!

De burgemeester was onder de indruk van de veelheid aan disciplines binnen De Kroon. Bij het vertrek van de burgemeester en de wethouder liet Kevin hem bij de oude foto’s zien waar het allemaal begonnen is.

Peter de Wever vertelt over de huidige ontwikkelingen binnen De Kroon facilitaire diensten

Kevin laat de burgemeester zien het eerste bedrijfspand tot waar we nu gevestigd zijn

Na het bezoek ontvingen we een handgeschreven schriftelijk bedankje van de burgemeester, waarin hij schreef de ontvangst zeer op prijs te hebben gesteld!

Direct een offerte aanvragen