De Kroon in ONDERNAMEN - De Kroon

De Kroon in ONDERNAMEN

Facilitaire diensten

Tijdens een rondje golf op De Dutch, enkele dagen na afloop van The Dutch Open, waar Joost Luiten won, werd De Kroon facilitaire diensten geïnterviewd voor het blad ONDERNAMEN.

Kevin de Kroon, eigenaar, en Peter de Wever, directeur van De Kroon facilitaire diensten, waren speciaal voor deze gelegenheid uitgedost in opvallende golfbroeken. En dat was niet zonder reden!

"Verdomde goed zijn en dat wordt gewaardeerd door klanten en concurrenten!"​

"In onze branche moet je opvallen. Je moet je onderscheiden van je concurrenten. Wij ​doen dat door ons te verplaatsen in onze klanten en vervolgens onze werkzaamheden, de momenten en frequenties op maat te laten aansluiten", legt Peter uit. "Dat lijkt eenvoudig, maar ons werk is mensenwerk, dus je moet er doorlopend aandacht voor hebben om continu de juiste kwaliteit te leveren". Kevin: "Onze medewerkers zijn ons bedrijfskapitaal. Als zij iedere dag weer gezond en gemotiveerd aan de slag gaan, is dat de helft van de wedstrijd!"

​De Kroon 3.0, wat is dat eigenlijk?

Je kan hier niet een panklare definitie van geven. Op vele fronten bouwen we naar een hoger niveau. Als concreet voorbeeld hebben we De Kroon Daily Déli​: Onze catering is met de overname van Daily Déli in één keer van traditionele catering naar een kwalitatief hoogwaardig product en bijbehorende hospitality in het hogere segment gegroeid. "We willen tevreden gezichten zien en klanten en gasten die genieten. Zo werken we stapsgewijs aan al onze bedrijven en diensten",  zegt Peter.

Direct een offerte aanvragen