De Kroon werkte mee aan schoonste winkelgebied - De Kroon

De Kroon werkte mee aan schoonste winkelgebied

Schoonmaak

De Kroon Schoonmaak is gespecialiseerd in schoonmaakwerk in winkelcentra. Eén van onze opdrachtgevers is Passage/Corridor in Veenendaal.

Veenendaal, gefeliciteerd!​

Veenendaal is in 2015 uitgeroepen tot het schoonste winkelgebied van Nederland. Er is door Nederland Schoon een uitgebreide rapportage opgesteld, waarin alle onderzochte gebieden en meetmethoden zijn terug te lezen.

Het is een belangrijke prijs! Een schoon winkelgebied nodigt uit er langer te verblijven en daarmee ook meer geld uit te geven. Winkelen is steeds vaker een leuke bezigheid, waarbij de aankoop niet alleen meer het doel is. 'Funshoppen' wordt dat genoemd. Als het winkelgebied daartoe uitnodigt, draagt dat dus bij aan de economie van zo'n gebied.

De Kroon Schoonmaak levert haar bijdrage​

Wij zijn verantwoordelijk voor de schoonmaak werkzaamheden in Passage/Corridor.

De Passage/Corridor is beoordeeld met een 7,72 gemiddeld!

Juist vóór de ingang sprak de verantwoordelijk wethouder ​van Veenendaal zijn waardering en dank uit. Onderstaande passage uit de Veenendaalse krant:

7,72
Score

Frits Beckerman, wethouder gemeente Veenendaal: ,,We zien deze prijs echt als bekroning van onze intensieve samenwerking met ondernemers én schoonmakers. We zijn er trots op dat we dit met elkaar hebben neergezet." Iedere dag werken organisaties als IW4, ACV, de gemeente Veenendaal en de ondernemers van de binnenstad met elkaar aan een schone en mooie winkelstad. De prijs 'Het schoonste winkelgebied 2015' is voor al deze organisaties een kroon op het werk. Donderdag 19 november om 9.30 uur zet wethouder Frits Beckerman alle medewerkers van de organisaties die een bijdrage hebben geleverd aan deze prachtige prestatie, in het zonnetje. Dit gebeurt bij de ingang van de Corridor, tegenover C&A.​

Direct een offerte aanvragen