Dolcom winnaar De Kroon GolfAlliantiecup 2017 - De Kroon

Dolcom winnaar De Kroon GolfAlliantiecup 2017

Facilitaire diensten

Richard de Haas nam namens Dolcom Opleiding en Detachering van Peter de Wever, algemeen directeur van De Kroon facilitaire diensten, de hoofdprijs in ontvangst.

Naast de wisseltrofee, de Cup met de 'Schoonste Oren',  ontving Dolcom een vliegreis naar Spanje voor 2 personen. De andere prijswinnaars ontvingen van De Kroon resp. een Cateringpakket van De Kroon Daily Déli, een pakket voor zomer of winterklaarmaken van de buitenruimte van De Kroon Hoveniers, een vergaderpakket van Meeting Partner en een schoonmaakpakket van De Kroon Schoonmaak.

De Kroon GolfAlliantieCup 2018?

De deelnemende bedrijven prezen De Kroon voor het genomen initiatief en bij een volgende editie zouden zij graag ook hun steentje in de organisatie en prijzen willen bijdragen.

Nieuwe contacten

Een belangrijk doel was om nieuwe contacten te leggen met bedrijven uit een andere regio. "Door het golfen ontmoet je elkaar weer eens op een andere en ontspannen manier. Is het niet dat je direct zakelijk al iets voor elkaar zou kunnen betekenen, maar je kent elkaar nu en je gaat eens bij elkaar op de koffie. Bij ons staat de deur in ieder geval altijd open!", zegt Peter, terugkijkend op een geslaagd evenement.

Direct een offerte aanvragen