Hospitality bij SOMT Amersfoort - De Kroon

Hospitality bij SOMT Amersfoort

Catering

Officieel vanaf 1 oktober 2017 verzorgt De Kroon Daily Déli alle lunches en andere hospitality services bij SOMT in Amersfoort.

“Op verzoek van SOMT zijn we met ingang van 1 september ’17 begonnen en verzorgen wij de dagelijkse restaurantvoorzieningen bij SOMT”, zegt René Krebber, creatief manager bij De Kroon Daily Déli, trots. Om alle producten smakelijk uit te kunnen stallen heeft De Kroon Daily Déli (DKDD) diverse meubels en kasten ontwikkeld. Hiermee zijn flexibel opstellingen te maken, passend bij de omvang van de groepen en specifieke wensen.

Vers en ambachtelijk bereid

“Er zijn verschillende groepen studenten, waarbij een aantal nadrukkelijk de saladebar en yoghurtbar weten te vinden. We zijn blij met de positieve feedback op de presentatie en kwaliteit van de producten”, aldus René.

DKDD maakt gebruik van lokale- en ambachtelijk bereide producten. Alles wordt dagelijks vers bereid en je kunt zelf een zeer smakelijke en gezonde lunch samenstellen.

De salade- en yoghu​rt bar en vers fruit vinden veel aftrek

Gezonde voeding belangrijk

SOMT University of Physiotherapy verzorgt onderwijs op het gebied van fysiotherapie en manuele geneeskunde op een zo hoog mogelijk kwalitatief niveau, waardoor gezonde voeding van deze studenten meer aandacht krijgt.

René: “Onze hospitality is dagelijks beschikbaar van 10:00 tot 14:30. We verzorgen de lunch en food and beverages bij speciale evenementen als dimplomauitreikingen. Onze professionele brigade maakt steeds weer smakelijke creaties, afgestemd op de behoeften en wensen van de groepen.”

Ben je geïnteresseerd wat wij met onze concepten voor jou bedrijf, organisatie, sportaccomodatie of school zouden kunnen doen?
Neem dan contact op: 033 - 45 66 992 

Direct een offerte aanvragen