Hypsos met De Kroon in zee - De Kroon

Hypsos met De Kroon in zee

Facilitaire diensten

De Kroon facilitaire diensten heeft een ‘Multiservices’ overeenkomst gesloten met Hypsos! Multiservices houdt in dat diverse diensten van verschillende bedrijven van De Kroon worden aangeboden:

  • ​Catering
  • Schoonmaak
  • Glasbewassing
  • Specialistische reiniging

In het project is intensief samengewerkt met Marcel Mackaay (Project Manager) en Arno Hoonakkers (Production Director) aan de zijde van Hypsos en Manon van Esseveld (Directeur De Kroon Catering) en Remco Drijver (Commercieel Manager De Kroon facilitaire diensten).

Het aanbestedingstraject was lang, mede ook met het oog van Hypsos op een langdurige samenwerking. Op basis van de prijs-kwaliteit in het voorstel, is de overeenkomst aan ons gegund.​

Vlnr.: Manon van Esseveld, Marcel Mackaay, Arno Hoonakkers, Remco Drijver

​Nieuw pand op zichtlocatie

Direct achter de snelweg de A28, bij Soesterberg ligt het schitterende pand van Hypsos.

Naast een vleugel met kantoren is er een ruime hal waar stands worden gebouwd en opgeslagen. In dit complex zijn dagelijks ongeveer 150 medewerkers actief.

​Eerste behoefte: professionele catering

De eerste behoefte was de verzorging van de bedrijfscatering en partycatering voor diverse feesten en feestjes. Het gebouw beschikt over een goed geoutilleerd bedrijfsrestaurant.

De Kroon Catering gaat onder andere de lunches voorzien. Er worden dagelijks diverse vers bereide soepen aangeboden en een uitgebreid broodassortiment en een ruime keuze aan beleg.

Voor de overwerkers en medewerkers met late diensten, zal De Kroon Catering warme maaltijden verzorgen. Daarnaast zullen alle koffiecorners, koffie- en thee automaten en andere drankuitgifte apparatuur door de Kroon worden onderhouden.

Schoonmaak op basis van resultaat

De Kroon Schoonmaak gaat resultaatgericht schoonmaken. Dat houdt in dat we rekening houden met de bezetting van het pand en het gebruik van de ruimten. Wanneer een ruimte een of enkele dagen niet gebruikt is, zal deze niet worden schoongemaakt. Dus per werkplek wordt bekeken wat er op dat moment op schoonmaakgebied nodig is.

Nieuw gebouw met bijzondere materialen

Er zijn bijzondere afwerkingen gebruikt voor werkbladen en ander meubilair. Dit vereist andere reinigingsmethoden en middelen.

De Kroon zoekt en ontwikkelt dan nieuwe, innovatieve concepten om efficiënt tot gewenste resultaten te komen.

Specialistische reiniging

Het magazijn heeft periodiek specialistische reiniging nodig. De Kroon Specialistische Reiniging zal zich met name richten op het onderhoud van de hal, een van de vele expertises, die zij in huis hebben en de gevelreining.

Glasbewassing

Met onze moderne apparatuur en technieken worden periodiek de ramen gewassen. Hier zal met name gebruik gemaakt gaan worden van ons Tuckerpole bewassingssysteem.

De Kroon ontzorgt: Multiservices

Het is voor grotere ondernemingen prettig als diverse facilitaire diensten kunnen worden ondergebracht bij één bedrijf. Je hebt dan één aanspreekpunt en een vast team aan mensen die in of rond je bedrijf aan het werk zijn. Je hebt er minder omkijken naar en wordt ontzorgd. Mochten er bijzonderheden zijn, dan wordt je daar direct van op de hoogte gebracht.

Met een Multiservices overeenkomst heb je eigenlijk een partner in huis, die je ondersteunt in enerzijds de dagelijkse gang van de facilitaire zaken, maar anderzijds met je meedenkt in toekomstige mogelijkheden en oplossingen.

Hypsos heeft De Kroon al aan enkele van haar relaties aanbevolen en daar zijn we enorm blij mee en trots op!

Direct een offerte aanvragen