De Kroon zet een enorme stap op catering gebied!

Catering

De Kroon heeft 1 september 2016 Daily Déli catering & events uit Amersfoort overgenomen! 

"Begin 2016 onderzochten wij onder diverse klanten welke wensen zij op catering gebied anno 2016 hebben. Als belangrijkste sleutelwoorden kwamen naar voren Persoonlijke aandacht, Kwaliteit en Ambachtelijke producten. Voor ons bepalende input hoe wij verder onze catering zouden gaan ontwikkelen", aldus Peter de Wever, directeur De Kroon facilitaire diensten.

Vlnr: Kevin de Kroon, Sylvia Krebber, René Krebber en Peter de Wever

Met de overname van Daily Déli ​halen we dat in één keer in huis en meer! Zij zijn specialisten in het full service organiseren van evenementen. En met De Kroon Beveiliging en De Kroon Schoonmaak kunnen we een groot deel van de activiteiten rondom evenementen, in huis faciliteren.

Daily Déli: 18 jaar ​passie voor catering

"We zijn ooit begonnen als een croissanterie​. Dat is uitgegroeid tot een professioneel en representatief catering en evenementen bedrijf. We werken met passie en persoonlijke aandacht aan een totaalproduct op hoog niveau!" vertelt René Krebber, eigenaar van Daily Déli.

Sylvia Krebber, mede-eigenaar zegt: "We hebben klanten, die ons de volledige vrijheid geven hun evenementen te bedenken en te organiseren. Hun vertrouwen​ in dat wij het hele evenement uit handen nemen en vanaf de keuze van de locatie, de inrichting, de producten en het hele verloop van de avond, maakt ons heel trots. Dit is hospitality pur sang!"

Bijzondere klanten​

René: "Ja, heel leuk om te vertellen! We hebben een aantal keer lunches mogen verzorgen voor het koninklijk huis. Heel bijzonder, dat zij uit een groot aantal professionele cateringbedrijven Daily Déli hebben gekozen."

Cliniclowns College

​Daily Déli is, net als De Kroon, maatschappelijk betrokken. In Amersfoort staat het Cliniclows College. Om zieke kinderen een dag te bezorgen die zij nooit meer zullen vergeten, heeft Cliniclowns dit bijzondere huis. Er is tevens een theater bij en foyer. Bedrijven en instellingen huren ook regelmatig deze unieke en inspirerende lokatie! Daily Déli regelt hier alles voor het Cliniclowns College en de gasten. "Al dit werk brengen we niet in rekening bij Cliniclowns. We rekenen alleen de kosten van onze catering door aan de gasten. Een groot deel van de huur van zalen of het hele huis komt ten goede aan de projecten van Cliniclowns.

​Blij met de overname

​"We zijn heel blij met deze overname! Het serviceniveau is heel hoog bij Daily Déli. De producten zijn top. Evenementen worden heel professioneel aangepakt, waardoor presentatie, representatie en de beleving door de gasten geweldig is. We gaan een mooie toekomst tegemoet", zegt Kevin de Kroon (eigenaar van De Kroon) enthousiast.

Meer over Daily Déli en bestellen​

Op de site van Daily Déli lees je meer over wat mogelijk is. Je kunt daar ook direct contact opnemen met De Kroon Daily Déli om te boeken of catering te bestellen.

Direct een offerte aanvragen