Samenwerking met Groenland Hoveniers - De Kroon

Samenwerking met Groenland Hoveniers

Hoveniers

M.i.v. 1 januari 2016 heeft werkt De Kroon Hoveniers samen met Groenland Hoveniers!

Hans van Keulen, eigenaar van Groenland Hoveniers, wil zijn vleugels gaan uitslaan in Scandinavië. Hij vond in De Kroon Hoveniers een partner, die graag het groot groenonderhoud wilde overnemen.

Voor De Kroon betekent dit een versterking van onze positie in Midden Nederland! Het werkpakket, de kwaliteit van werken en visie op groenonderhoud en aanleg sluiten goed bij elkaar aan. Hans is periodes in het buitenland, maar wanneer hij in Nederlands is, werkt hij samen met De Kroon Hoveniers.

Michael Brugman links en Hans van Keulen rechts

Over deze samenwerking vertelt Hans ons:" Hoe dit uiteindelijk een zeer plezierig samenwerkingsproject kon worden! Dit is fantastisch en ik wil jullie hier dan ook hartelijk voor danken." Michael Brugman, verantwoordelijk voor het hoveniersbedrijf binnen De Kroon, is ook zeer tevreden. "Werk in bepaalde regio's kan zo beter geclusterd worden. Dat is efficiënter werken en reizen. 

Alleen maar winnaar​s

Klanten en opdrachtgevers van Groenland Hoveniers zullen voor groot groenonderhoud dezelfde kwaliteit in dienstverlening krijgen, maar doordat het team nu groter is, zal werk eerder in uitvoering kunnen worden gebracht en De Kroon Hoveniers groeit!


Direct een offerte aanvragen