Schoonste winkelgebied 2016: Veenendaal 2de - De Kroon

Schoonste winkelgebied 2016: Veenendaal 2de

Schoonmaak

Veenendaal was in 2015 het schoonste winkelgebied van Nederland. In 2016 werd het de 2de plaats en ook dat is zeker een felicitatie waard!

De verschillende winkelgebieden en winkelcentra zijn beoordeeld door een deskundige jury, maar ook werden bezoekers van de winkelgebied en winkelcentra enkele vragen gesteld.
(Bron: Nederland Schoon en foto omslag onderzoek Anton Havelaar -Shutterstock.com)

Passage Corridor scoort een 7,48​

"In 2015 was de score een fractie beter, toch is deze 7,48 heel mooi", vindt Niels Noorlander, accountmanager bij De Kroon facilitaire diensten.

De Kroon doet niet alleen de schoonmaak, maar vervult ook een rol als gastheer. "Onze medewerkers worden ook aangesproken door bezoeker​ met uiteenlopende vragen, waar we antwoord op geven of ondersteuning waar nodig", vult Noorlander aan.

​Winkelcentra: een specialisme van De Kroon

Naast het schoonhouden van een winkelcentrum zijn er diverse aspecten, die uiteindelijk de beleving van een winkelcentrum bepalen. Enerzijds heb je natuurlijk een winkelaanbod en de uitstraling van het centrum zelf, anderzijds speelt de hospitality die bezoekers ervaren, een bijzonder belangrijke rol.

"Wij hebben diverse winkelcentra als klant, waar we veel meer doen dan alleen het schoonmaak werk. We voeren het huismeesterschap, wat inhoud dat we klein onderhoud verrichten. We verzorgen de beveiliging van het centrum als geheel en specifieke winkels in het bijzonder. En onze mensen verlenen gastheerschap", zegt Ronald van de Bilt, directeur van De Kroon Schoonmaak.

Winkelcentrum DoeMere als voorbeeld​

In winkelcentrum DoeMere in Almere zijn continu 2 huismeesters actief. Zij zijn tevens het aanspreekpunt voor winkeliers. Klein onderhoud hoort tot de basistaken alsook sleutelbeheer, brand- en sluitrondes, controle op brandgevaarlijke situaties, controle van sprinkler installaties en zo meer. "Onze huismeesters zijn 24x7 bereikbaar. Tijdens koopavonden, koopzondagen en speciale evenementen zijn zij natuurlijk ook aanwezig", vult van de Bilt aan. Tevens wordt het bovengelegen wooncomplex door de huismeesters beheerd.

​Meer informatie?

Ben je verantwoordelijk voor een of meer winkelcentra of ben je op zoek naa​r een gespecialiseerde partner voor schoonmaak, huismeesterschap, hospitality of beveiliging van een winkelcentrum? Kijk hier voor aanvullende informatie.

Direct een offerte aanvragen