Update resultaten veiligheid Winkelcentrum Kanaleneiland - De Kroon

Update resultaten veiligheid Winkelcentrum Kanaleneiland

Beveiliging

In een eerder bericht hebben we uitgebreid aandacht besteedt aan de gezamenlijke aanpak van politie, winkeliers, gebouweneigenaar en De Kroon Beveiliging hele goede resultaten laat zien!
>>bekijk het bericht>>

​De gegevens van politie van de afgelopen jaren zijn beschikbaar. Hierin kijkt politie naar een diversiteit aan meldingen, van winkeldiefstal, inbraak, zakkenrollerij, diefstal uit auto's, bedreiging en dergelijke.

Uit de cijfers is af te lezen, dat de aanpak de eerste jaren een forse daling liet zien, die daarna afvlakt. Een van de belangrijkste oorzaken, waardoor het aantal incidenten gelijk bleef, is dat er meer meldingen werden gedaan. Na meldingen werd direct adequaat actie genomen.

Het vertrouwen van winkeliers en bezoekers van het winkelcentrum groeide in de aanpak en de resultaten.

"En als je erop kunt vertrouwen dat je melding wordt opgevolgd, dan zijn mensen meer geneigd ook te melden", zegt Reynaldo Heideveld van De Kroon Beveiliging.

Maar doordat we een afvlakking zien in 2015, blijft het belangrijk dat alertheid en direct aanpakken van incidenten of voorkoming van incidenten, aan de orde van de dag blijft. Regelmatig hebben alle betrokkenen overleg om resultaten en acties af te stemmen. Graag bereiken we met elkaar nóg betere resultaten.

Direct een offerte aanvragen