Benoeming Remco Drijver Commercieel Directeur - De Kroon

Benoeming Remco Drijver Commercieel Directeur

Nieuws

Per 1 april 2017 is Remco Drijver benoemd als Commercieel Directeur binnen De Kroon facilitaire diensten.

Facilitaire diensten is zijn DNA​

Remco's loopbaan begon in 1996 bij Rentokil Initial en daarna bij Asito als Branche- en Sales manager.

Sinds juni 2014 versterkte Remco De Kroon facilitaire diensten als Commercieel Manager en is nu benoemd als Commercieel Directeur.

We hebben Remco enkele vragen voorgelegd, lees hieronder zijn reactie.​

... Wat is je ambitie met De Kroon?

"Wat ik nadrukkelijk wil neerzetten is één aanspreekpunt voor alle diensten die klanten afnemen van De Kroon, één factuur en korte lijnen naar de uitvoering en andere voordelen van volledige ontzorging. Juist De Kroon kan dit goed regelen omdat we veel disciplines zelf in huis hebben, dit in tegenstelling tot veel andere facilitaire dienstverleners. Wij noemen dit multi-services concepten."

"Ik wil hier meer mee naar buiten treden en daarmee de omzet verder uitbouwen. En daarbij wil ik 100% focus op People, Planet en Profit: onze klanten en eigen medewerkers centraal stellen en zo groen mogelijk, waarbij er ook een gezonde marge gerealiseerd mag worden", aldus Drijver.​

Welke belangrijke ontwikkelingen wil je neerzetten?​

"Er zijn op verschillende fronten ontwikkelingen die we op de voet volgen en implementeren binnen De Kroon, als die voor ons en onze klanten écht waarde toevoegen. Maar naast technische innovaties in ons vakgebied, wil ik graag er één uithalen op een ander vlak, als dat mag? Hospitalilty!"

Wij zien vaak meer dan de klant​

Remco: "Hospitality zie ik als een van de speerpunten binnen de facilitaire diensten: Proactief zijn, informatie 'brengen' in plaats van dat klanten info moeten komen 'halen'. Klanten ontzorgen, waarbij je klant ervaart dat je breed kijkt naar het gebouw en omgevingsruimte. Zie je iets wat niet klopt, aandacht nodig heeft of vervangen moet worden, dan we dat melden. Wij komen per slot van rekening overal en kunnen daardoor vaak meer waarnemen dan onze klant zelf."

"Hier zit een belangrijk deel van onze meerwaarde, dat wij dit kunnen en, zoals ik al zei, we hebben veel facilitaire disciplines zelf in huis, dus we kunnen snel schakelen!"

Waarom koos jij voor De Kroon?​

"Zoals je weet, De Kroon is nog een écht familiebedrijf. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief​ en je kunt doorgroeien binnen het bedrijf. Wat je merkt is dat medewerkers veel over hebben voor het bedrijf en als het even nodig is, dat extra tandje bijschakelen!" 

Eerst zaaien, dan oogsten​

"Dat zie je terug in de kwaliteit van de dienstverlening en de bedrijfsresultaten. In mijn eerste jaar binnen De Kroon kreeg ik alle vrijheid om eerst te bouwen aan de relaties en het leggen van nieuwe contacten. Eerst zaaien en later oogsten. Daarin verschilt De Kroon van andere bedrijven.

De Kroon is een middelgrote speler in de Randstad, met meer dan 500 medewerkers en een mooie klantenlijst, die we verder uitbouwen. En facilitaire diensten heeft zoveel mogelijkheden! Voor mij een bijzonder leuke branche om in te werken!", stelt Remco vast.

Peter de Wever en Kevin de Kroon

Met ingang van 1 maart j.l. is Peter de Wever benoemd als Algemeen Directeur van De Kroon facilitaire diensten en daarmee in dienst getreden van De Kroon.

Kevin de Kroon, eigenaar van De Kroon facilitaire diensten, werkt mee aan de strategische keuzes en het uitbouwen van het merk De Kroon. 

Kevin links en Peter rechts

Direct een offerte aanvragen