Sponsoring en goede doelen - De Kroon

Sponsoring en goede doelen

Sportsponsoring

De Kroon sponsort sinds jaar en dag goede doelen en lokale sportverenigingen, zowel zaal- als buitensporten. Sporten in teamverband is goed voor de sociale ontwikkeling en samenwerken met mensen van verschillende komaf. Bij De Kroon werken mensen met verschillende achtergronden met elkaar samen. Door samen te werken en te communiceren leren we van elkaar. Dat maakt iedereen sterker!

​Maatschappelijk gerichte goede doelen

Wij zijn blij dat we in de gelegenheid zijn een deel van onze inkomsten te kunnen delen met anderen!

We dragen graag bij aan organisaties die zoeken naar oplossingen tegen kanker en organisaties die mensen en hun families helpen die getroffen zijn door kanker. We steunen KWF Kankerbestrijding, het Ronald McDonald Kinderfonds het Helen Dowling Instituut en Matchpoint Amersfoort.

KWF Kankerbestrijding doet onderzoek in samenwerking met de wetenschap (wereldwijd) naar oorzaken, mogelijke medicijnen en methoden om kanker uit te bannen.

Het ​Ronald McDonald Kinderfonds maakt het mogelijk dat ouders zoveel mogelijk bij hun kind kunnen zijn en in hun buurt kunnen slapen. In deze kwetsbare levensfase met deze verschrikkelijke ziekte heeft het kind de ouders heel hard nodig.

Het Helen Dowling Instituut helpt mensen met kanker, maar ook familie en naasten. Je krijgt veel voor je kiezen en dan is professionele begeleiding in de fases dat je het moeilijk hebt heel belangrijk!​ Het instituut levert de psychologische zorg.

Stichting Wilhelminapark heeft als doel het beeld en de sfeer van het Wilhelminapark in Utrecht te behouden. Het Wilhelminapark is een van de mooiste stadsparken van Nederland.

Matchpoint Amerfsfoort organiseert verrassende maatschappelijke belevingen die zowel voor bedrijfsleven als maatschappelijke organisaties iets opleveren.