Zonwering - De Kroon

Zonwering

De Kroon Zonwering is bijna een halve eeuw specialist in binnen- en buitenzonwering voor de zakelijke markt, zorginstellingen en particulieren. In onze showroom in Utrecht (van bijna 1.000 m2!) zijn veel systemen en oplossingen op ware grootte te zien. Je kunt daarbij direct advies van onze specialisten krijgen.

Zonwering projecten

"Al vele jaren is de Kroon Zonwering en Interieur het vertrouwde adres voor binnen- en buiten zonwering en woninginrichting (gordijnen). Zowel voor de particulier als voor de zakelijke markt. Met een eigen fabricage van zonneschermen en screens kunnen wij deze producten snel en op exacte maten leveren.

Daarnaast verkopen wij ook alle bekende kwaliteitsmerken voor binnen en buiten zonwering. In onze royale showroom kunnen wij u tal van onze producten tonen en staat ons vriendelijk personeel voor u klaar om u deskundig te adviseren. Wij komen gratis bij u langs om in te meten en u een vrijblijvende prijsopgave te doen. Wij leveren alleen top kwaliteit waardoor u verzekerd bent van een jarenlange service en garantie."
Mark de Kroon
Eigenaar De Kroon Zonwering

Je wilt graag dat we snel contact met je opnemen? 
Vraag direct een offerte aan.