Scholen - De Kroon

Scholen

Scholen hebben altijd speciale aandacht nodig! Iedere school is anders. Zo spelen de leeftijd van de leerlingen of studenten, het type onderwijs en het gebouw een belangrijke rol bij het bepalen van passende oplossingen.

Je moet werken vanuit een beschikbaar budget, maar wilt wel de best mogelijke oplossing voor de best mogelijke prijs. Dat vereist een goede inventarisatie van de problemen en wensen en een uitgebreide bezichtiging van het gebouw.

​Toepassing van lokalen

Steeds vaker moeten lokalen multifunctioneel kunnen worden ​ingezet. Het is daarom heel belangrijk om de juiste zonwering te kiezen. Worden er digiboards en flatscreens ingezet? Dan is goed zicht belangrijk, maar je wilt ook niet dat de kinderen 'in het donker' komen te zitten. We komen daarom met de passende oplossingen!

Gemak en veiligheid​

Docenten en begeleiders hebben hun handen vol aan hun leerlingen. Zij moeten niet belast worden met taken als het bedienen van zonwering wanneer het harder gaat waaien of regenen. We kunnen adviseren in alle mogelijke oplossingen in uitvoeringen en afwerkingen. Een belangrijk a​spect waarin wij uitblinken is het engineeren van de besturing en het leidingwerk in bestaande situaties!

Voor lokalen op de begane grond speelt het veiligheidsaspect mee! Kinderen mogen nooit gevaar lopen, maar ook is het belangrijk dat een duurzame oplossing wordt gekozen, zodat de zonwering bijvoorbeeld niet door balspel stuk gaat.

Flexibiliteit in de uitvoering

​Afleiding voor de kinderen als wij aan het werk zijn... Dat wil je natuurlijk zo min mogelijk hebben! We proberen samen een optimale planning voor de uitvoeren te maken. De woensdagmiddagen en vakanties zullen bij uitstek de geschikte periodes zijn. We proberen er zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Onderhoud en aftersales

​Sommige storingen of schade moeten zo snel mogelijk worden opgelost. Zeker als er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan voor de leerlingen! We maken hier speciale afspraken over. Zo maken we ook duidelijke afspraken over hoe je op de hoogte wilt worden gehouden van de voortgang en afmelding van de storing of schade.

Referenties

  • Stip
  • VSO (speciaal onderhoud)
  • SPO basis onderwijs
  • Unique
  • Grafisch Lyceum
  • HKUUU
  • Vader Rijn College

Neem contact op met
onze accountmanager scholen en instellingen

De Kroon Zonwering heeft al bijna een halve eeuw ervaring in de zonweringsmarkt.
Wij zijn professionals in scholen en de zorg. Maak een vrijblijvende afspraak.