Zonweringsoplossingen - De Kroon

Zonweringsoplossingen

We onderscheiden de volgende productgroepen:

  • Warmte zonwering (buiten)
  • Zonlichtwering (binnen)
  • Terras zonwering
  • Rolluiken

​Warmte zonwering

De meest voorkomende warmte zonwering die wij installeren en onderhouden zijn screens, uitvalschermen, buiten jaloezieën en raamfolie.

Zonlichtwering​

Primair gaat het om jaloezieën, duettes/plissés, ​rolgordijnen en algemene binnenzonwering, vitrages en shutters.

​Terras zonwering

Met name voor de leisure markt, zoals horeca gelegenheden en hotellerie, hebben we een breed assortiment aan oplossingen, waaronder schaararm systemen, knikarm systemen, pergola's en terrasoverkappingen. Wij verzorgen alle benodigde beletteringen en kleurcombinaties. Wij maken je terras helemaal af met terrasverwarmingssystemen en verlichting!

Rolluiken

​Aluminium rolluiken

​Onze aluminium rolluiken zijn uitstekende oplossingen voor inbraakvertraging en het creëren van een veilig gevoel. Deze oplossingen zijn geschikt voor ramen en deuren tot circa 3,5 meter breed. De rolluiken worden binnen veel toegepast voor het afsluiten van sport- en schoolkantines en uitgifte balies.

Beveiligingsrolluiken

Rolluiken zijn er in staal en polycarbonaat. Het voordeel van stalen rolluiken is dat ze tot grote breedtes te leveren zijn. Speciale uitvoeringen zijn te leveren, in iedere gewenste kleur! Rolluiken worden onder andere gebruikt bij zwembaden en andere sportcomplexen, voor compartimentering, etalagebeveiliging en in​ de industrie.

Schuifhekken zijn een uitstekende oplossing als er geen ruimte aan de bovenzijde is voor de bak om het rolluik in op te rollen. Bij schuifhekken heb je minimaal ruimteverlies en door de open structuur goed zicht op de achterliggende ruimte of etalage. 

Neem contact op met onze specialisten

Voor iedere situatie zijn oplossingen te bedenken. Onze specialisten adviseren je graag welke oplossing het beste bij jouw specifieke situatie en wensen past!