Zonwering specialist - De Kroon

Zonwering specialist

We hebben jarenlange ervaring bij diverse type bedrijven. We hebben alle mogelijke problemen meegemaakt. Doordat we onze kennis goed op peil houden en goed op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen, kun je vertrouwen op een vakkundig advies en een perfect uitgevoerd project!

5 Duidelijke fases in ieder zonweringsproject​

Stap 1
Als je ons uitnodigt voor een gesprek, helder is welke wensen je hebt en wat de problemen zijn, dan bekijken we iedere ruimte individueel. Het gebruik van de ruimte, de ligging t.o.v. de zon, de aan- of juist afwezigheid van airconditioning, weegt mee in de oplossingen.​ Wil je graag een voorstel van ons ontvangen? Dan kunnen we direct inmeten en bijzonderheden in kaart brengen. Denk hierbij aan zaken zoals elektra, leidingwerk en dergelijke. In geval van buitenzonwering bekijken we mogelijke obstakels en eventuele benodigde hulpmiddelen.

Stap 2
​We maken een voorstel voor je met de beste oplossing, waarbij we de kwaliteit van de materialen, doeken en stoffen, de techniek en de gewenste uitstraling hebben afgewogen.

Stap 3
Bij akkoord op het voorstel komen we langs met stalen voor de juiste kleuren en zullen we gedetailleerd inmeten.

Stap 4
Volgens afspraak en planning komen we het bestelde monteren. Indien er oude zonwering hing, zullen we dat voor je afvoeren. Eventuele overbodige gaten worden door ons gedicht.​ Als het werk is afgerond, leveren we op. Als alles naar tevredenheid is, ronden we het project administratief verder af.

Stap 5
​Onderhoud. Met name bij buitenzonwering adviseren wij structureel preventief onderhoud te laten uitvoeren. Het is gebruikelijk om dit eenmaal per jaar te doen, maar we bekijken dit van project tot project. Je hebt zo diverse voordelen voor een bescheiden bedrag per jaar:

  • De zonwering blijft optisch in goede staat
  • Door het onderhoud en de smering van bewegende delen, blijft de zonwering prima functioneren
  • Eventuele kleine reparaties worden uitgevoerd
  • Vervanging van onderdelen (na garantie) wordt tijdig aangegeven

Je bent zo gegarandeerd van een goed werkend systeem en met het onderhoudscontract van De Kroon Zonwering is de verantwoordelijkheid  voor eventuele ongelukken afgedekt.

Advies en ontwerp​

Bij ons advies hebben we alle benodigde folders digitaal voor je. We kunnen het ontwerp intekenen in een foto, zodat je een goed beeld hebt van de nieuwe situatie. Technische tekeningen worden gemaakt in Autocad en kunnen zo eenvoudig worden afgestemd met aannemers of architecten.

Indien bij het advies specifieke stalen nodig zijn, bijvoorbeeld op een afwijkend formaat, kunnen wij deze aanleveren.​

Kennis op peil

​De producten op het gebied van zonwering ontwikkelen zich snel! Wij zorgen ervoor dat onze specialisten en monteurs op de hoogte zijn van de laatste innovaties. Ze volgen cursussen en workshops van de belangrijkste leveranciers en brancheorganisaties. Iedereen is goed opgeleid en heeft  een VCA-diploma. Monteurs hebben elektra- en zonweringscertificaten van Somfy. Voor zware rolluiken hebben we monteurs met TBRB (Technisch Beheer Rolluiken Borg Bedrijven).

Grote showroom voor ons assortiment zonweringen

​In onze showroom aan de Amsterdamsestraatweg 602 in Utrecht vind je een uitgebreid assortiment zonweringsproducten voor binnen en buiten en rolluiken en raamstoffering voor binnen. Je kunt veel producten op ware grootte zien en het assortiment is actueel! 

In onze showroom kun je rekenen op een professioneel advies en afweging van verschillende opties.​

Ook technische ontwikkelingen kunnen we laten zien en demonstreren:

  • Wind-, regen- en lichtsensoren
  • Elektrische bediening, draadloze bediening, via internet of specifieke apps
  • Stoffen en doeken met specifieke eigenschappen
  • Verschillende oplossingen in rolluiken

Maak een afspraak met onze accountmanager
voor bedrijven en instellingen

Graag adviseren wij over de beste oplossing voor je probleem of wensen. Profiteer van onze ervaring en deskundigheid!