De Kroon Hoveniers gecertificeerd ‘Klimtechniek in bomen’ - De Kroon

De Kroon Hoveniers gecertificeerd ‘Klimtechniek in bomen’

Hoveniers

Februari 2016 zijn 2 medewerkers van De Kroon Hoveniers gecertificeerd voor Klimtechniek in bomen. Hiermee is ons dienstenpakket verder uitgebreid om bomen tot 20 meter hoogte te kunnen snoeien, vellen en rooien.

Klanten blij​

Diverse klanten als woningbouwverenigingen, VVE’s, buitentuinen bij ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, beheerders van vastgoed, landgoederen en vakantieparken zijn blij dat we ook deze diensten zelf kunnen leveren en uitvoeren.

De eerste opdrachten zijn de week na het verkrijgen van de certificering al succesvol uitgevoerd!​

Bomen snoeien of bomen kappen: zo gaan we te werk​

Wanneer er een snoei-, vel- of rooiproject aan de orde is, komen we eerst langs om te schouwen. Bij het vellen of rooien gaan we als eerste vaststellen bij de gemeentelijke instanties of er een omgevingsvergunning nodig is.

Als het om snoei werkzaamheden gaat, bekijken we ter plaatse de situatie m.b.t. bereikbaarheid van voertuigen en plaatsing van ladders en dergelijke.

Bij uitvoering van deze werkzaamheden worden alle noodzakelijke maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de veiligheid optimaal gegarandeerd is.

"​Onze klanten hebben er verder weinig omkijken naar"

We ontzorgen onze klant volledig: we zorgen dat de vergunning wordt aangevraagd, de snoeien, vellen of rooien en we voeren alle dikhout- en gemend groenafval van het project af. Is nieuwe aanplant gewenst of noodzakelijk? Wij zorgen ervoor. En bij rooien wordt waar nodig de grond aangevuld en eventueel straatwerk hersteld.

Michael Brugman, verantwoordelijk voor De Kroon Hoveniers: "Onze klanten hebben er verder geen omkijken naar. Ook met name zakelijke klanten vinden dat prettig". 

Direct een offerte aanvragen