Schoonmaakmarkt trekt weer aan

Schoonmaak

In het Oktobernummer van Service Management is een uitgebreid artikel geweid aan De Kroon.

De schoonmaakmarkt trekt weer aan, zoals ook vele andere branches merken dat het weer beter gaat. En natuurlijk: als er weer wat financiële ruimte is, ga je 'niet-core' activiteiten, of werk waarvan je weet dat een ander dat beter kan, uitbesteden.

Schoonmaken is een vak. Door de juiste machines, materialen, hulpmiddelen en vooral: de juiste mensen, kun je uitstekend werk doen. En dat moet ook, want de schoonmaakbranche is flink in beweging! En niet in de laatste plaats vanwege het milieu. Wij zijn ​zijn op dit gebied continue alert op ontwikkelingen, die goed aansluiten op wat we al doen of wat een prima substituut kan zijn.

We willen graag bijdragen aan het behoud of verbetering van het milieu. "Voor het werk wat wij doen, gebruiken we water, brandstoffen, elektriciteit en schoonmaakmiddelen en materialen. Dat is belastend voor het milieu, maar dan wel zo min mogelijk!", zegt Kevin.

Afspraak is afspraak... Waar niet??

​Het klinkt als een cliché, nietwaar? Natuurlijk: wel bedrijf zal niet zeggen dat afspraak ook afspraak is? "Toch zitten we er bovenop! Het klinkt namelijk wel makkelijk, maar dat is het vaak niet! Ook al ben je je afspraken nagekomen: Weet je contactpersoon of opdrachtgever dat ook? En is hij of zij tevreden over wat je hebt opgeleverd?", zegt Remco Drijver, sales manager. Er komt dus veel meer bij kijken en dat is waar we aan werken. Hier willen we heel goed in zijn, want daar maak je het verschil mee.

Wil je het hele artikel ​lezen?

Hier kun je het artikel downloaden:​

Direct een offerte aanvragen