Evenementenbeveiliging - De Kroon

Evenementenbeveiliging

Of je nu een klein of een groot evenement hebt, je hoopt dat er niets gebeurt en iedereen een fantastische ervaring heeft! Om meer zekerheid te hebben dat alles perfect verloopt, wil je graag dat er professioneel toezicht is.

Sportevenementen​

Bij sportevenementen kunnen de gemoederen hoog oplopen. Stewards of beveiligingsmedewerkers kunnen ervoor zorgen dat opponenten weer snel tot bedaren worden gebracht. Maar ook kan het nodig zijn dat de sporters worden behoed voor overenthousiaste fans.

In deze tijd, waarbij veel mensen op een relatief kleine ruimte bij ​elkaar zijn, wil je wellicht intensievere toegangscontrole en alertheid op onregelmatigheden of verdachte zaken. 

De Kroon Beveiliging heeft ervaring met het beveiligen van (VIP-) tribunes en lounges.

Winkelcentra

​Regelmatig organiseer je met winkeliers speciale evenementen om bezoekers te trekken en hen te stimuleren om aankopen te doen. Ook dan wil je graag dat er op passende wijze gesurveilleerd wordt en er actief camerabeelden worden uitgelezen.

Wordt de orde verstoord of loopt het zelfs uit de hand? Dan moet er adequaat worden ingegrepen! De Kroon Beveiliging is dan je partner bij uitstek.​

Privé feesten​

Heb je een privé feest? Dan kunnen wij je ontzorgen op verschillende terreinen:

  • Toegangsregulatie
  • Portiersdiensten
  • Valid Parking
  • Hostess services

Referenties

Wij hebben uiteenlopende ervaring met evenementen​, waaronder sportevenementen, voetbalwedstrijden, product launches, evenementen in winkelcentra en een variatie aan privé feesten.

Bespreek de mogelijkheden met onze accountmanager

Neem tijdens kantooruren contact op via 030 - 242 7200 of maak vrijblijvend een afspraak, zodat wij in alle rust het evenement en je wensen kunnen bespreken en advies kunnen geven.