Receptiediensten - De Kroon

Receptiediensten

Receptiedienst in kantoorgebouwen

Gasten van een kantoorgebouw krijgen direct een positieve indruk bij een gastvrije en professionele ontvangst. Deze ontvangst kan een rol spelen bij het succes van de uiteindelijke afspraak! Ongeacht of het bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek is, of een verkoopgesprek.

Ook als het een bedrijfsverzamelpand betreft, kan de receptiedienst bepalend zijn of een bedrijf graag huurder is van het pand.

Daarom werken wij met zeer ervaren gastvrouwen en gastheren. Zij hebben ervaring met meerdere bedrijven in verschillende branches en voelen daardoor goed aan wat past bij je wensen.​ Onze medewerkers hebben een brede achtergrond, zij hebben bijvoorbeeld administratieve ervaring of ervaring in beveiligingswerk. En is een EHBO diploma of BHV een vereiste, dan hebben we de juiste mensen voor je!

Ontvangst van gasten

Gastvrijheid en hartelijkheid​ van de hostess of gastvrouw is een eerste vereiste. Qua kleding verwacht je niets anders dan dat het tip-top in orde is. En als het gewenst is, dragen we jullie bedrijfskleding. Aanmelding en afmelding van bezoekers gebeurt volgens de protocollen. Onze gastvrouwen zijn pro-actief en vragen door. Alles wat door de gastvrouw kan worden afgehandeld leidt niet tot belasting van anderen in de organisatie.

Ook de uitgifte van toegangsmiddelen kunnen wij verzorgen, dus hoeven er geen andere medewerkers mee te worden belast. 

Beantwoording van de telefoon​


Ook aan de telefoon is de hostess een belangrijk visitekaartje. Er wordt goed geluisterd en uitgevraagd, zodat op efficiënte wijze vragen kunnen worden beantwoord en effectief kan worden doorverbonden. 

Flexibele contracten

​Diverse klanten vragen alleen een aanvulling op de eigen receptiedienst buiten reguliere kantoortijden. Wij nemen de dienst en eventuele lopende zaken over.

Maar als je het liefst een vast contract hebt, zodat je wat betreft de receptiedienst volledig op ons kunt vertrouwen, dan hebben we de passende oplossingen voor je.​

Diverse vastgoedobjecten in beheer

Heeft je bedrijf meerdere objecten in beheer en wil  je dat afspraken voor meerdere objecten gelden, dan kun je dat op maat met onze accountmanager inrichten!

Receptiediensten in winkelcentra​

Wil je het gastheerschap voor een winkelcentrum uitbesteden? Dat vraagt natuurlijk veel meer skills van de medewerkers! Zij bepalen mede de uitstraling van het winkelcentrum: is ergens vervuiling ontstaan, dan zullen zij direct actie moeten nemen.

Is er iets stuk?  De medewerkers kunnen kleine zaken herstellen of kunnen reparatiediensten aansturen.

​Het veiligheidsgevoel wordt mede verhoogd door de oplettendheid van de hostessess en zij kunnen objectbeveiligers alarmeren.

Bij winkelcentra zijn receptiediensten te combineren met onze beveiligingsdiensten, uitgebreid met brand- en sluitronde​s en mobiele surveillances.

Heb je dagelijks rapportages nodig van de activiteiten en bevindingen, of liever periodiek een rapportage en overleg? Samen maken we hier duidelijke afspraken over.

Veiligheid en veiligheidsgevoel

Tegenwoordig wordt er om extra alertheid van hostesses en beveiligingsmedewerkers gevraagd. Het gaat daarbij niet alleen om terreurdreiging. Het gaat ook om beroving en diefstal. Daarnaast gaat het om inbraak en eventueel mishandeling en overlast van hangjongeren. 

Als bezoekers ​van een winkelcentrum zich bijvoorbeeld niet op hun gemak voelen, blijven ze weg. En als er regelmatig inbraken en andere schades zijn, dan kan dat consequenties hebben voor de hoogte van de verzekeringspremies.

Onze medewerkers van De Kroon Beveiliging ​werken continu met dit grotere belang in het achterhoofd.  

Neem contact op met onze accountmanager

Bel tijdens kantooruren met 030 - 242 7200 of vul het formulier in. We nemen snel contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Referenties

We hebben veel ervaring met kantoorpanden en winkelcentra. Enkele actuele objecten zijn:

  • Five4U​
  • WE
  • Utrechtse Juristen Groep (UJG)
  • Winkelcentrum Kanaleneiland