Schoolcatering - De Kroon

Schoolcatering

Onze jeugd moet gezond eten. Ze staan de hele dag door bloot aan verleidingen voor zoete- en vette producten. Als school kies je er bewust voor om een zo gezond mogelijk assortiment aan te bieden.

​Wisselend assortiment

Kinderen kunnen kieskeurig zijn. Het is daarom aan te raden om een wisselend assortiment aan te bieden. Samen kunnen we een cyclus opstellen waarin het aanbod rouleert.

Regenboog menu: De kracht van Kleur

Op je school heb je leerlingen ​met verschillende achtergronden en een variëteit aan gerechten. In zo'n menu cyclus kunnen we gerechten en hapjes uit verschillende keukens aanbieden.

Budget van de leerlingen​

Het aanbod moet goed betaalbaar zijn voor de leerlingen of studenten. Het moet smakelijk en zo gezond mogelijk zijn. Op basis van de wensen en het budget, zullen we je adviseren over welke mogelijkhe​den we aan kunnen bieden.

Wil je ouders faciliteren met de 'zekerheid' over dat lunchgeld ook besteed wordt aan de lunch? Dan zou een abonnementsysteem kunnen helpen. Een mogelijkheid hierbij is een pasje, waarop de ouders geld kunnen storten dat afgeboekt wordt bij aankopen in de schoolkantine.

Flexibele roosters

De pieken in de kantine zijn tijdens de grote pauzes. 'S morgens en tussen de pauzes in is er mogelijk minder capaciteit in de catering nodig. Je kunt met De Kroon Catering flexibiliteit in de overeenkomst afspreken.

Stageplaatsen​

We werken graag mee aan het opleiden van leerlingen op vmbo niveau. Dus als jullie school een vmbo opleiding heeft, dan biedt dit ​mogelijkheden.

Maak een afspraak met onze accountmanager

Voor iedere school zijn de oplossingen maatwerk. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag de wensen en welke opties mogelijk zijn.