Maatschappelijk Verantwoord met Voeding - De Kroon

Maatschappelijk Verantwoord met Voeding

We werken graag mee aan verantwoord eten! Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • ​Biologische producten
  • Weinig zoet en weinig zout
  • Gezonde snacks
  • Fruit- en groentesmoothies
  • Veel afwisseling in het menu
  • Gebruik van goede verantwoorde vetten

HACCP en Allergenen declaratie

​Al onze werkzaamheden voldoen aan de HACCP norm. We hanteren de HACCP hygiëne code, die garandeert dat je gasten, medewerkers of leerlingen veilig voedsel krijgen.

Bij onze producten kunnen wij aangeven of allergenen aanwezig zijn in de niet verpakte producten. We rapporteren dan of er van de genoemde stoffen sporen of ingrediënten in het product zitten: ei, gluten bevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda’s, schaaldieren, selderij, sesam, soja, sulfiet, vis en weekdieren.

​Code Verantwoord Marktgedrag: NEVI gedragscode

Wij hebben de code Verantwoord Marktgedrag ondertekend. Dat houdt in dat we zorgvuldig, transpara​nt en controleerbaar werken. Dit betekent onder andere dat onze offertes transparant zijn.

De kwaliteit van onze medewerkers is hoog: het zijn professionals met de juiste papieren en zij worden marktconform of volgens de voorgeschreven wetten betaald.

Wij hanteren een beleid dat sociaal, gezond, veilig en plezierig werk garandeert voor onze medewerkers.​ Onze medewerkers zijn op hun beurt betrokken bij ons en bij het bedrijf of de organisatie waar zij hun werk uitvoeren.

Sociaal medewerkersbeleid

Waar mogelijk zetten we medewerkers bij onze klanten in, die een 'afstand tot de arbeidsmarkt' hebben.

Passend bij jullie bedrijf en de mogelijkheden in de keuken, kunnen we adviseren hoe we hier concreet invulling aan kunnen geven.​

Maak hierover een afspraak met onze accountmanager