Industrie - De Kroon

Industrie

Voor het onderhoud van de technische machines wil je alleen zaken doen met professionals die hun vak verstaan.

Machines in een productiestraat moeten nu eenmaal onderhouden worden, maar het is essentieel dat de periode dat de machines stil staan zo kort mogelijk is! Geen productie is geen omzet.

Reiniging van machines en industriële robots​

​Periodiek moeten de machines worden schoongemaakt en ontvet. Wanneer wij ons werk opleveren kun je de machines direct laten schilderen of spuiten: ze zijn brandschoon. Wij stemmen ons werkplan met je af om de kortste downtime te bepalen.

Belijning

​De vloeren rondom machines en robots kunnen we reinigen nadat we de ontvetting hebben afgerond. Met name de veiligheidsbelijning krijgt specifieke aandacht!

Duidelijke stappen van contact naar contract

  • ​Je nodigt ons uit voor een bezichtiging. Wij komen met 2 mensen de situatie inventariseren. We moeten iedere machine en opstelling bekijken. Daarbij nemen we eventuele bijzonderheden en specifieke wensen ook door. Tevens doen wij een risico inventarisatie en bespreken we alle specifieke veiligheidsvoorschriften waaraan wij moeten voldoen. Ook nemen we de veiligheidsprocedures die tijdens onze werkzaamheden van kracht zijn door, zoals: het vooraf bekijken van een veiligheidsvideo, het dragen van specifieke kleding (een bepaalde kleur bijvoorbeeld), het gebruik van badges en dergelijke.
  • Wij werken een offerte uit die we komen bespreken. Mogelijk kunnen er bij de reiniging van de machine specifieke knelpunten zijn, waar wij concrete voorstellen voor zullen doen over hoe wij de reiniging gaan uitvoeren. 
  • Na jouw evaluatie en eventuele aanscherpingen of wijzigingen, stellen we de definitieve overeenkomst op inclusief de Risico Inventarisatie.

Na uitvoering van het werk ontvang je een opleverrapport, waarin alle uitgevoerde zaken zijn opgenomen. 

In veel gevallen zijn deze schoonmaakwerkzaamheden eenmalige projecten, maar je kunt ook een meerjarige overeenkomst aangaan. Dit biedt voordelen voor de volgende onderhoudsbeurt. We zijn dan immers bekend met alle veiligheidsprocedures en als het dezelfde machines betreft, is er mogelijk nog efficiency te behalen.

Combinatie met regulier schoonmaakwerk en meer...

Wij merken bij onze klanten met productiebedrijven, dat zij liever niet teveel verschillende bedrijven 'over de vloer' willen hebben. Daarom bieden wij vaak combinatiecontracten aan met regulier schoonmaakwerk van kantoren, sanitaire voorzieningen en keukens. Ook gevelonderhoud en onderhoud van het groen, kunnen onderdeel van de overeenkomst worden.

Daarnaast kunnen we afvalcontracten overnemen. Zelfs het onderhoud van koffiemachines en de gehele catering kunnen we uit handen nemen! Hiermee heb je één aanspreekpunt ​voor al je facilitaire activiteiten.

​Wil je meer informatie of ons uitnodigen voor een inventariserend gesprek?

Maak een afspraak met een van onze account managers

Graag bespreken we je wensen en welke mogelijkheden wij kunnen uitwerken.
Klik voor een afspraak

Referenties

​Wij hebben jarenlange ervaring bij bedrijven als Polynorm en Tata Steel.