MKB bedrijven - De Kroon

MKB bedrijven

Wat je wilt, is dat een schoonmaakbedrijf met je meedenkt. Je hebt gewoonweg geen tijd om je met de details bezig te houden. En dat hoeft ook niet als je met ons zaken doet!

Ook ongevraagd advies​

Bij ons staat centraal dat we je ontzorgen. Dat begint al wanneer we voor het eerst het werk komen opnemen. We geven je bijvoorbeeld advies over de opstelling en het gebruik van afvalbakken​, waardoor schoonmaken efficiënter en goedkoper kan.

Schoonmaak​ 'op maat'

​Wij proberen goed aan te voelen wat belangrijk voor je is. Veel van onze MKB-klanten vinden het prettig dat er overdag wordt schoongemaakt. Dit heeft diverse voordelen:

  • Je kent onze vaste medewerker
  • Je kunt overleggen of aanwijzingen geven, waar jij dat belangrijk vindt
  • Onze medewerker kan ideeën of tips geven
  • Je hoeft geen regelingen te treffen i.v.m. de toegang en het afsluiten van gebouwen en afdelingen
  • Je bespaart misschien zelfs energiekosten

We hebben diverse standaard schoonmaakconcepten, maar we werken ook met flexibele schoonmaakcontracten! We maken schoon wat gebruikt is. Dus: ben je een dag niet op kantoor geweest, dan hoeven we jouw bureau en vergadertafel niet schoon te maken. Thuis doe je dat ook niet, dus waarom op kantoor dan wel? Op deze manier kunnen we de kosten van het schoonmaakprogramma nog aantrekkelijker voor je maken!

​Korte communicatielijnen

Je hebt een vast aanspreekpunt, dus de lijnen zijn kort en duidelijk. Verder maken we gebruik van een logboek, waarin je altijd het uitgevoerde werk kunt nalezen, maar ook vragen of opmerkingen in kwijt kan. Tijdens iedere schoonmaakbeurt kijken we hierin of er bijzonderheden zijn die we moeten aanpakken.

Pro-actief melden​

Als onze schoonmakers onregelmatigheden constateren, zoals een loszittende klink of een kapotte lamp, zullen ze dit rapporteren of zo mogelijk al voor je oplossen!​

Kwaliteitsrapportage​

Het spreekt voor zich dat we goed met elkaar moeten vaststellen wat we onder 'schoon' verstaan. Periodiek ontvang je van ons digitaal een kwaliteitsrapportage en evalueren we in een persoonlijk gesprek de voortang en eventuele bijzonderheden.