Winkelcentra - De Kroon

Winkelcentra

Ben je eigenaar of beheerder van een winkelcentrum, dan wil je het liefst méér dan alleen een schoonmaakbedrijf!

Schoonmaak én service!

In een winkelcentrum moet je alert zijn op alles wat er gebeurt. Zijn de prullenbakken vol? Ligt er ergens zwerfvuil? Is er iets kapot gegaan? Heeft een bezoeker een vraag?

Het overdag schoonhouden is één, maar heb je daarnaast behoefte aan ​meer servicegerichte activiteiten? Dan vereist dat grote betrokkenheid, een pro-actieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel bij medewerkers. Ook op het gebied van veiligheid. Wij hebben de juiste mensen, met de juiste kennis en ervaring!

Uitbreidbaar​ concept voor winkelcentra

Ben je primair op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Dan hebben we diverse schoonmaakprogramma's die we afstemmen op jouw behoeften.

Wil je breder ontzorgd worden? Ook dan is er veel mogelijk bij De Kroon: one stop shopping! ​
Een schoon winkelcentrum zonder defecten en waar bezoekers gastvrijheid ervaren, maakt onderdeel uit van het economisch succes van een winkelcentrum. 

Dat zijn belangrijke onderwerpen waarmee we je graag zouden helpen. Heb je nog andere vragen of behoeften?

Vul dan het formulier in of bel direct onze Servicedesk: 030 - 242 7200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Receptiediensten en surveilleren​

Naast schoonmaak kunnen we de receptie verzorgen met professionele hostesses. Met ons beveiligingsteam kunnen we surveilleren en zelfs openings- en sluitrondes verzorgen. Na sluitingstijd kunnen we ook alarmen opvolgen!

Buitenruimte en groenvoorziening

​Heb je groen in en om het winkelcentrum en mogelijk op het parkeerterrein? Dan hoef je daar niet weer apart een bedrijf voor te zoeken, want De Kroon Hoveniers onderhouden periodiek het gehele terrein. Natuurlijk kunnen we het straatmeubilair in het onderhoud meenemen. En 's winters kunnen we gladheid bestrijden met ons veeg- en strooimaterieel.

Eén aanspreekpunt

​Op de werkvloer zijn er natuurlijk directe, korte lijnen. Maar draag jij de overall verantwoordelijkheid voor het beheer van het winkelcentrum? Dan wil je één aanspreekpunt die de vraag van je overneemt en je op de hoogte houdt van de voortgang en het meldt als het is opgelost. 

Dus geen gedoe en ge-"Ja Maar". Onze houding is: eerst zorgen we ervoor ​dat bezoekers optimaal kunnen genieten van hun bezoek aan het winkelcentrum.

Periodieke rapportages

Alle meldingen worden gelogd in ons service- en kwaliteitssysteem en worden pas afgemeld als het punt naar tevredenheid is afgerond.​ Periodiek ontvang je digitaal rapportages over de voortgang en bijzonderheden. Daarnaast spreken we elkaar ook periodiek face-to-face.