VvE’s - De Kroon

VvE’s

Als vereniging van eigenaren heb je de verantwoordelijkheid dat gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen worden onderhouden.

Je vraagt verschillende offertes aan, maar hoe ga je die beoordelen? Vaak zijn offertes niet goed te vergelijken. En als de prijsverschillen groot zijn​, heb je de neiging te kiezen voor de goedkoopste...

Wat je graag zou willen, is dat je niet vast zit aan een volledig dichtgetimmerd contract. ​En dat je bijvoorbeeld na 3 maanden kunt evalueren en indien gewenst het contract kunt bijsturen, zodat het goed aansluit bij de behoeften.

Bezichtiging, advies en duidelijke offerte

Als je ons uitnodigt voor een bezichtiging, kijken we ook naar bijzonderheden: plaatsen waar vuilophoping is en hoe dat voorkomen zou kunnen worden, de ligging van het object, het gebruik van trappenhuizen en galerijen, glas- en gevelpartijen en omliggend groen.

Vaak is stankoverlast van huisvuil een doorn in het oog. Wij kunnen containers voor je legen en schoonhouden en de containerruimte bijhouden.

Als VvE heb je meestal geen huismeester, maar zijn er wel diverse kleine onderhoudszaken. Wij kunnen daarbij helpen.

Je krijgt van ons een duidelijke offerte: alle werkzaamheden, frequentie en kwaliteitsafspraken zijn hierin helder en in begrijpelijke taal beschreven.  Dat helpt jullie in de besluitvorming.

Administrateur of beheerder van de VvE

​Heb je als VvE het inkopen van de facilitaire diensten uitbesteed? Dan zal de beheerder of administrateur facilitaire bedrijven selecteren en zullen zij ons doorgaans aansturen. Desondanks houden we regelmatig contact met het bestuur van de VvE. Onze diensten spelen een belangrijke rol bij de algehele kwaliteitsbeleving van de bewoners van het object. Daarom krijg je periodiek een rapportage op de belangrijkste controlepunten. Ook heb je periodiek overleg met je vaste aanspreekpunt en ontvang je een gespreksverslag en evaluatie van ons.

Je trappenhuis écht schoon: Gegarandeerd resultaat​

Samen met Crohill hebben we een innovatieve en efficiënte manier ontwikkeld om trappenhuizen superschoon te krijgen en direct droog na de reiniging. Dus de trappen zijn direct weer veilig te gebruiken door de bewoners.

Download direct hier de informatie:​

Tips van de schoonmaakexperts​

"Met kleine bouwkundige aanpassingen, zoals het dichten van kieren tussen de trappen en wand voorkom je dat er vuil tussen gaat zitten."

"Met een coating op de betonvloeren in boxgangen voorkom je veel betonstof!"

"Met ons schoonmaakonderhoud systeem Stair-Well zijn geen periodieke schrobbeurten meer nodig. Je bespaart daarmee 10 tot 15% op je jaarlijkse schoonmaakkosten."

Ronald van de Bilt 
Directeur De Kroon Schoonmaak

Referenties en ervaring

​Wij hebben veel ervaring met uiteenlopende VvE's. Met iedere VvE hebben we specifieke afspraken. Of het nu gaat om een kleine VvE die een hoge servicegraad wenst of een grote VvE met huismeesters, bewaking en onderhoud van binnentuinen: samen maken we een voorstel dat past bij jullie behoefte!

Enkele referenties zijn:

  • De groene Akke (De Bilt)
  • La Grande Cour (Amsterdam)
  • Eykmanlaan (Utrecht)
  • Portaal - Kanaleneiland (Utrecht)
  • Doemeren (Almere)
  • Park Seminarie (Driebergen)

Maak een afspraak met een van onze specialisten

Wil je graag inzicht en advies in mogelijkheden die passen bij jullie situatie?
Klik voor een afspraak