Kantoren - De Kroon

Kantoren

Heb je een of meerdere vastgoedobjecten in beheer? Dan wil je één duidelijk aanspreekpunt bij De Kroon, die alle activiteiten coördineert en rapporteert.

Duidelijke stappen en afspraken

Je nodigt ons uit voor een bezichtiging van het object, waarna we de volgende stappen doorlopen: 

  • We inventariseren eerst welke wensen je hebt voor het onderhoud van het object.
  • We bekijken het object en de omgeving: mogelijk is er behoefte aan meerdere facilitaire diensten zoals beveiliging, ongediertebestrijding, onderhoud van de buitenruimte (tuin of parkeerterrein), gevels en dergelijke.
  • We bespreken wat nodig is en nemen eventuele bijzonderheden door. We bieden ook de mogelijkheid om proefstukken aan te wijzen (zoals bijvoorbeeld een stuk tapijt) dat we als proef reinigen. Zo kun je een goed beeld krijgen van onze werkwijze en het kwaliteitsniveau van het geleverde werk.
  • Samen stellen we vast welk kwaliteitsniveau gewenst is voor welke ruimte of onderdelen van het object. Hierbij kijken we natuurlijk ook naar de zaken die voor bezoekers of bewoners van het object belangrijk zijn voor wat betreft de totale beleving: schone bordjes en bewegwijzering, verlichting en plekken waar vuil zich kan ophopen.
  • We bespreken welke schoonmaakmethoden, -frequentie en middelen we adviseren.
  • Je ontvangt een offerte op maat. Eventuele aanvullende wensen en wijzigingen worden snel verwerkt, zodat je z.s.m. weet waar je aan toe bent.

Wil je een prijsindicatie of afspraak met onze accountmanager?

Via ons formulier kun je informatie van het object doorgeven.
Je ontvangt binnen 2 werkdagen een prijsindicatie van ons.

Helderheid over kwaliteit

Je wilt graag pro-actief door ons op de hoogte worden gehouden over de voortgang van ons werk. Waarschijnlijk zijn wij vaker in het object dan jijzelf. Als wij iets constateren wat niet meer in orde is, zullen we dat pro-actief melden en waar nodig advies geven. Wij zijn je ogen en oren ter plaatse.

Je ontvangt periodiek digitale rapportages​ over de afgesproken onderwerpen. Soms bevatten deze beeldmateriaal van de situatie voor en na het uitgevoerde werk.

Eén aanspreekpunt

Zijn er bijzonderheden? Was er iets niet in orde? Is er sprake van een calamiteit? Je hebt één vast aanspreekpunt voor alles! Jouw aanspreekpunt neemt direct de vraag van je over en neemt de benodigde acties. Je wordt op de hoogte gehouden en eventueel werk wordt bij je gemeld.

Alle meldingen worden gelogd in ons service- en kwaliteitssysteem en wordt pas afgemeld als het gemelde punt naar tevredenheid is afgerond.​