Schoonmaak - De Kroon

Schoonmaak

Schoonmaak is voor veel bedrijven en instellingen een van de eerste zaken die je wil uitbesteden. Dat is logisch, want schoonmaakwerk hoort niet tot de primaire taken. Maar je vindt het wel belangrijk dat alles hygiënisch en schoon is!

Heb je een kleine bedrijfslocatie of winkel, dan heb je waarschijnlijk al voldoende aan basisdiensten als een keer schoonmaken per week. Wanneer wij bij je langskomen om je bedrijf te bekijken en het schoonmaakwerk te inventariseren, kijken we ook naar het gebruik van de verschillende ruimten.

​Een vaste schoonmaker en vast aanspreekpunt

Onze rayonmanager is je aanspreekpunt. Hij komt onze vaste medewerker(s) aan je voorstellen. Dat is prettig voor jullie medewerkers en dit maakt het  veel makkelijker om bijzonderheden of wensen te bespreken.

Innovatief in schoonmaakwerk

De schoonmaakbranche is sterk in ontwikkeling. Wij lopen daarin voorop.
Regelmatig zetten we nieuwe materialen, machines, schoonmaakmiddelen en werkmethoden in. Hierbij wegen we de volgende​ aspecten af:

  • Maakt het beter schoon?
  • Werkt het efficiënter?
  • Is het een goedkopere methode?
  • Is het beter voor het milieu?
  • Is het beter voor onze medewerkers (ARBO)?

Als klant merk je hiervan dat je uitstekend schoonmaakwerk geniet met een perfecte service voor een prima tarief! Onze tarieven hoeven niet de laagste te zijn, omdat de combinatie van prijs, het gewenste resultaat en onze kwaliteit zeer concurrerend is.

Resultaatgericht schoonmaken 

Gebruik je een bepaalde ruimte minder intensief of soms helemaal niet? Dan willen we graag met je praten over resultaatgericht schoonmaken! Eenvoudig gezegd: thuis maak je ook niet steeds alle ruimten en meubels schoon die niet zijn gebruikt.

​Duidelijke afspraken

Samen stellen we vast welke wensen en eisen je stelt aan ons schoonmaakwerk. Onze kwaliteitsmedewerkers lopen regelmatig controlerondes en ​indien gewenst kan dit ook door externe partijen worden gedaan. In het logboek kun je altijd op- of aanmerkingen of vragen noteren, waar we zo snel mogelijk opvolging aan geven.

100% Schoongarantie

Jij wil dat het schoon is, zoals we het hebben afgesproken en wij willen dat ook.

Dus mocht het niet naar wens zijn, dan vinden we dat heel erg! We zullen er alles aan doen om het zo snel mogelijk te herstellen.

Service en kwaliteit

Je kunt altijd direct contact opnemen met onze service​desk. Onze medewerkers zullen iedere vraag of melding direct vastleggen en pro-actief op zoek gaan naar het antwoord of de oplossing voor een probleem. Wij nemen de vraag uit handen, zodat jij weer verder kunt met je werk.

Periodiek ontvang je een kwaliteitsrapportage en je hebt regelmatig een gesprek met onze rayonmanager.

Maak een afspraak met een van onze account managers

Wil je graag inzicht en advies in mogelijkheden die passen bij jouw bedrijf?
Klik voor een afspraak