Zorg - De Kroon

Zorg

​Schoonmaak van medisch gerichte praktijken, zoals die van tandartsen, huisartsen of fysiotherapeuten vereisen andere schoonmaakmethoden en middelen.

Desinfectie en bijzondere aandacht voor vloeren, klinken, armleuningen, ligbanken, armaturen en sanitair is een vereiste in deze schoonmaakprogramma's.​ Dit wordt nauwkeurig vastgelegd in de overeenkomst en periodiek geëvalueerd.

Zorgcentra: Maatwerk in schoonmaakwerk​

Ieder zorgcentrum is verschillend. Onder andere op het gebied van voorzieningen, maar met name de bewoners spelen een belangrijke rol in hoe het schoonmaakplan er uit moet zien.

Wij hebben bijvoorbeeld ervaring met zorgcentra, waarbij de bewoners verstandelijke beperkingen hebben. Dan vind je het een must dat wij per bewoner weten hoe wij ons werk het beste kunnen doen, zodat zij er zo min mogelijk last van hebben.

Vaste schoonmaker met een vast werkschema

In zorgcentra zijn regelmaat en vaste personen heel belangrijk. Wij houden hier rekening mee in de planning. Moeten we onverhoopt toch het werk gaan overdragen aan een andere medewerker? Dan stellen we hem of haar eerst aan je voor.

Heb je een bijzondere situatie? Wij kunnen door onze ervaring met je meedenken in mogelijkheden om zo efficiënt mo​gelijk schoon te maken.

Je kunt met ons afspraken maken over de woonunits, de gemeenschappelijke ruimten, trappenhuizen, liften en gangen. ​Voor de gladde vloeren werken we met speciale antistatische doeken. En we gebruiken het Picomat schoonmaaksysteem, waardoor er geen periodieke schrobbeurten nodig zijn en je meer dan 10% op je schoonmaakkosten kunt besparen!

Afgestemde jaarplanning

​We maken samen een jaarplanning voor de reguliere diensten, de kwaliteitscontroles (ook door derden), de rapportages en de evaluatiemomenten. Naast de reguliere diensten is het gebruikelijk dat wij naar behoefte aanvullende diensten verrichten.

Referenties en ervaring​

Wij hebben jarenlange ervaring bij een groot aantal praktijken met een medische achtergrond, zoals tandartspraktijken, fysiotherapiepraktijken en huisartsenpraktijken.

Naast reguliere zorgcentra voor ouderen, werken wij voor Gemiva en SIG Kennemerland, beide gericht op mensen met ​verstandelijke beperkingen.