Sport - De Kroon

Sporthallen en Sportaccommodaties

Heerlijk sporten! En daarna lekker douchen en napraten met een lekker drankje en eventueel een hapje eten. 

Schoonmaak van sportaccommodaties vraagt om een andere aanpak en flexibiliteit.

Specifiek Sport schoonmaakprogramma​

Heb je een sporthal? Dan reinigen we je vloeren met specifieke sportvloerreiniger. De vloer moet mat blijven en haar stroefheid behouden. Te gladde vloeren zijn gevaarlijk en kunnen blessures veroorzaken. Ook maken we de tribunes voor je schoon. De kleedruimtes en met name doucheruimtes en sanitair worden met ontsmettings- en desinfectiemiddelen gereinigd.

We onderhouden je kantine, restaurant of clubhome. Tevens hebben we alle benodigde machines en middelen om de keuken en aanwezige apparatuur voor je te onderhouden.

Voor de harde vloeren en trappen maken we gebruik van de Picomat schoonmaakmethode. Hierdoor zijn geen periodieke schrobbeurten meer nodig en kun je zomaar 10 tot 15% op je jaarlijkse schoonmaakcontract besparen!

Flexibel en pro-actief​

Heb je een sportevenement? Dan heb je extra ondersteuning nodig op de facilitaire diensten. Dat kan zelfs gedurende het evenement zijn! Geen probleem, we zouden het zelf ook niet anders willen bij onze sportclub nietwaar? We kunnen hier tijdig goede afspraken over maken, zodat dit geen zorg meer voor je is en je je volledig kunt richten op de sport.​

Combinatiedienst met catering

Het blijft lastig om de kantine te bemannen. Het bereiden van lekkere snacks, soep en broodjes​ en het schenken en serveren van drankjes blijft zo'n gedoe. Bij De Kroon kun je schoonmaak en catering combineren. Zo heb je een efficiënte invulling van 2 behoeften.

En wil je verder gaan? Je kunt al je horeca activiteiten aan ons uitbesteden.

Maak een afspraak met een van onze account managers

Wil je graag inzicht en advies in mogelijkheden die passen bij jouw sportaccommodatie? Klik voor een afspraak.

​Referenties en ervaring

  • IJsselmeervogels (Voetbal)
  • OVVO (Korfbal)
  • Nieuwegeinse Golfclub (Golf)
  • VIOD (Voetbal)
  • FC Utrecht (Voetbal)